S.Sköld Byggentreprenad

God lunch på er alla! Har ni hunnit att äta? Det har jag gjort och nu sitter jag på kontoret och tänkte mig att skriva ett litet inlägg om ett företag som kan anlitas av dem som behöver hjälp med någon renovering i Kävlinge, innan det är dags att ta itu med eftermiddagens arbetsuppgifter. Eftersom att jag nyligen fått hjälp med en renovering och att jag blev så nöjd så ville jag tipsa er läsare om ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad. Det här företaget finns till för dig som skulle vilja få hjälp med någon renovering i Kävlinge eller i närliggande samhällen och orter eller städer.  

För tre månader sedan var det dags för renoveringen, bland annat skulle hallen och ett sovrum göras iordning. Jag har tidigare gett mig på att renovera ett annat rum men det tog en förskräcklig tid, det var som att det aldrig ville bli klart och uppriktigt sagt så blev resultatet inte perfekt, knappt godkänt, så den här gången bestämde jag mig för att anlita hjälp. Jag hade hört att S.Sköld Byggentreprenad skulle vara ett bra företag, en vän till mig har anlitat dem och det var han som tipsade mig om dem, jag är glad över tipset. Det visade sig att hantverkarna var kunniga och effektiva och de gjorde en perfekt utförd renovering, det tog inte många dagar för dem att bli klara. Anledningen till att jag skriver det här inlägget idag är för att jag vill uppmärksamma er läsare om det här företaget och deras möjligheter att hjälpa till inom renovering här i Kävlinge med omnejd. Om ni vill se hur snyggt det blev kan ni kika in på mina konton som jag har på sociala medier, jag har lagt ut lite bilder där.