Jag klippte mig hos en frisör i Visby

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag så här långt. Idag hade jag tänkt att berätta om när jag var på semster i Visby och i all stres inför resan glömt av att gå till min frisör. Detta upptäckte jag på flygplatsen när jag var inne på damernas och råkade få på syn på mig själv i spegeln. Som tur var hade jag en keps jag satte på huvudet för att slippa skämmas, och som en första åtgärd när jag kom fram blev det att se mig om efter en frisör i Visby. Jag frågade i hotellreceptionen om de kunde ge mig tips på någon frisör i Visby och jag fick då telefonnumret nedskrivet på en lapp till Salong Engla. Jag ringde och frågade om de kunde ta emot mig, och jodå, jag fick komma på en gång. Jag var orolig över att inte bli klippt så som jag var van vid, men faktiskt så var det så att denne frisör i Visby såg på mitt hår med lite andra ögon än min vanliga frisör och kom med en idé om hur hon ville klippa mig. Hon visade även en bild ur en katalog om hur frisyren skulle komma att se ut, det såg bra ut så jag blev klippt i en helt ny frisyr. Det var knappt att jag kände igen mig själv efteråt och ännu mer förvånad blev mitt resesällskap. Hur som helst så blev jag mycket nöjd med frisyren så det är nästan så att jag funderar på att resa tillbaka till Gotland bara för att få gå till denna frisör i Visby nästa gång det är dags för en klippning. Hade jag bott på Gotland skulle jag alltid ha gått och klippt mig på Salong Engla.