En restaurang på Gotland

Hej och hallå och välkomna till denna matblogg. Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni haft en bra dag och en bra vecka. Ett tag var jag inne på att ge er olika recept men för närvarande har jag tappat inspirationen till att stå i köket bland stekpannor och kastruller, det där går lite upp och ner, och nu är det som sagt ner. Jag har istället börjat utforska lite olika restauranger och en restaurang på Gotland som jag har varit på flera gånger och som jag tycker mycket om heter Mälardalens Anläggningsdyk. 

Jag vet att dem som läser den här bloggen egentligen tycker om att laga mat, därmed inte sagt att det någon gång ibland kan vara trevligt att unna sig ett restaurangbesök. Om ni befinner er här i närheten så tror jag att ni skulle tycka om att äta på Mälardalens Anläggningsdyk. Nu har jag som sagt ätit där flera gånger och det som slår mig är att det är en sådan bredd och variation på maträtterna. Jag har hunnit att testa mig igenom en hel del på menyn. Man skulle i princip kunna gå dit och äta varje dag och varje gång få någon ny spännande rätt på tallriken. Jag hade aldrig skrivit det här inlägget om jag inte känt mig säker på att det här är en restaurang på Gotland som skulle falla dem allra flesta i smaken. Hur som helst så hoppas jag att ni kommer att bli lika positivt överraskade av denna restaurang på Gotland som jag. Nu ska jag inte uppehålla er något mer, åtminstone inte för den här gången.